sâmbătă, 28 noiembrie 2015

Perdele - Decor de calitate

Felul in care imbraci ferestrele exprima stilul personal si, de asemenea, creeaza o anumita stare de spirit si atmosfera caminului tau.
Va propunem o gama larga de tesaturi de calitate superioara care poate satisface si cele mai exigente gusturi.
Cu perdelele potrivite, puteti transforma o locuinta intr-un spatiu vibrant si contemporan sau conservator si traditional.
Alegerea va apartine!

Perdelele pot defini cu adevarat o casa, deci sa imbracam ferestrele cu stil!

Reprezentantand o modalitate simpla de a transforma o incapere intr-un spatiu placut, perdelele filtreaza lumina si balanseaza celelalte elemente ale decorului.
Incadrate sau nu de draperii, aduc textura, culoare si interes interiorului.
Materialele pentru perdele trebuie sa reflecte personalitatea, gustul si stilul nostru de viata. Tipul materialului ales impreuna cu modalitatea de confectionare sunt factori esentiali care dicteaza asupra aspectului final al perdelelor.

In alegerea acestora trebuie sa tineti cont de destinatia si de tema decorului incaperilor in care vor fi amplasate.
In camera copiilor puteti opta pentru perdele din materiale naturale (inbumbac) viu colorate, cu printuri geometrice, cu dungi vesele sau de inspiratie marina.

Modelele florale sau brodate pot fi alegeri potrivite pentru perdelele de bucatarie iar in living si dormitor, perdelele din voal de matase aduc eleganta dorita.

Incearcati sa evitati folosirea a prea multor modele, adaugati texturi pentru a le separa si balansa.

Daca optati pentru perdele cu model este bine ca acesta sa fie proportionat cu marimea incaperii. Pentru interioarele cu dimensiuni generoase, puteti alege materiale cu  imprimeuri supradimensionate, insa pentru spatiile de mici dimensiuni o alegere inspirata o pot reprezenta modelele discrete.
Perdelele pot face minuni in caminul dumneavoastra. Trebuie doar sa le alegeti pe cele potrivite pentru a fi in armonie cu restul decorului interior.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu