luni, 30 noiembrie 2015

Facebook sărbătorește Sfântul Andrei cu steagul României

Scoțienii au fost surprinși în momentul în care au observat că Facebook a folosit steagul României pentru a marca sărbătoarea de Sf. Andrei.
Sfântul Andrei este una dintre cele mai importante sărbători pentru români, acesta fiind considerat cel care a creștinat poporul nostru. Chiar și așa, pentru scoțieni se consideră că acesta are o importanță și mai mare , ziua în care îl sărbătorim pe Sf. Andrei fiind și Ziua Națională a Scoției. Astfel, vă puteți imagina cât de surprinși au fost scoțienii atunci când au observat că Facebook nu afișează Crucea Sfântului Andrei cu ocazia sărbătorii, ci tricolorul românesc
Pentru a vedea acest lucru, utilizatorii erau nevoiți să-și actualizeze status-ul, să fac click pe smiley-ul afișate și să caute ”Celebrating”. Facebook oferea apoi câteva sugestii sub forma unor ocazii importante, prima dintre ele fiind Sfântul Andrei. Rețeaua socială a schimbat ulterior acest lucru, iar acum, dacă vreți să le spuneți prietenilor că sărbătoriți Sf. Andrei, veți vedea steagul Scoției
Google, de cealaltă parte, după cum scrie site-ul BBC, a afișat steagul țării respective încă de la începutul zilei pe site-ul său din Marea Britanie. Doodle-ul include, de asemenea, și monstrul din Loch Ness, care apare în imagine, ”face cu ochiul” și dispare imediat.
Playtech 2
În mod interesant, dacă vă uitați prin diversele sărbători sugerate de Facebook, veți vedea la un moment dat ”St. Mary’s Day”, lângă care se află, din nou, tricolorul Românesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu