luni, 13 iulie 2015

Cum sa-ti faci un pat chinezesc


Dupa multe luni in care am dormit intr-un pat inalt, nou de la Ikea mi-am zis "hai sa-mi fac un pat chinezesc". Patul este exact ca in imaginea alaturata.

De ce am dorit sa-mi fac un pat chinezesc? Pentru ca dupa multe "lupte si trante" scandurile din grilajul patului ce sustineau salteaua au cedat.

 Am tot incercat sa le pun inapoi, sa le inlocui, sa incerc cumva sa le inadesc, dar degeaba. Cateva saptamani am dormit cu frica, ma asezam in pat ca pe ace, nu cumva sa fuga vreo scandura si sa cada salteaua plus ca dormeam forte incomod ma trezeam dimineata pe latul patului cand eu adormeam pe lung si cu multe dureri insuportabile de spate si gat.

Dar pana aici a fost, n-am reusit sa inlocui scandurile si nici rabdarea necesara nu o mai aveam. Am demontat patul, l-am trimis in vacanta pe balcon si am asezat salteaua pe parchet.

Pot spune ca acum am cel mai bun pat, nu ma mai trezesc cu dureri la spate sau gat, numai dorm cu frica sa nu ajung sub pat. Iar "luptele si trantele" inca se mai organizeaza.

Daca vrei si tu un pat chinezesc, aseaza salteaua pe podea si vei avea un somn linistit, ca-n reclamele de la Dormeo.